Nový web UHS

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, přejeme Vám dobrý vstup do roku 2021. Zároveň Vás srdečně vítáme na nových webových stránkách Uměleckohistorické společnosti. K jejich spuštění na platformě WordPress nás vedla zejména potřeba rozšířit a zlepšit možnosti aktualizování a editování zpráv.

Věříme, že prostřednictvím nových stránek Vás budeme moci lépe informovat o nejnovějším dění v oboru dějin umění, o činnosti výboru i o akcích celé Uměleckohistorické společnosti. Zprávy si nyní budete moci pohodlně přečíst také na svých tabletech a mobilních telefonech.

Na nový web jsme přenesli většinu informací z předchozích webových stran. Průběžně se budeme snažit doplňovat nejen aktuality, ale také informace týkající se historie UHS. Po určitou dobu pro Vás zůstane dostupná i starší verze webu UHS (odkaz na ni naleznete dole v pravém postranním panelu).

Uvítáme, když nás upozorníte na aktuality, které by měly být na webových stánkách uveřejněny, na potřebu korektur publikovaných textů, jakož i na možnosti obecného zlepšení fungování webu. Své podněty můžete zasílat na adresu redakce webových stránek: web-uhs@googlegroups.com.

(MM)